Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 

 

Selgere og Salgsmedarbeider

Vi søker etter både dyktige ekstern selgere og salgsmedarbeider til våre avdelinger. Stillingen kan være både deltid og fast. 

Som salgsmedarbeider kreves det at du er opptatt av å yte topp service og at du liker å jobbe med mennesker. Du må være effektiv og fleksibel.

Vi ønsker at du har salgserfaring og at du har god kjennskap innen interør og design.  Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og mulighet for bonus. 

 

 

 

 

Franchise

Franchising innebærer et nært samarbeid mellom to selvstendige virksomheter, franchisegiver og franchisetaker, hvor vi som franchisegiver har utviklet standarder for etablering og drift av lokale virksomheter under et felles navn, mens franchisetakeren står for driften av virksomheten. Systemet er effektivt og krever liten administrasjon.

Vår erfaring er at eierskap til egen virksomhet gir en egeninteresse som fører til personlig initiativ og skaperlyst. Sammen med kunnskaper om lokale forhold gir dette oss det beste grunnlaget for å kunne skape gode resultater, både for hver enkelt butikk og for alle butikkene samlet.

 

 
 

 

Engros Salg

Vi vil gjerne samarbeide med både små og store selskaper/forretninger innen møbel og interiørbransjen.

Persisk Teppe Senter arbeider som engros-leverandør av persiske håndknyttede tepper mot det norske og skandinaviske marked. Selskapet har eget leveransesytem beregnet på stor volum, samt eget lager i Norge. Leveransene har ingen fordyrende mellomledd. Selskapet har som målsetting å levere kvalitet, til riktig pris! Vi leverer også kelimer tepper etter ønsket mål, farge og design. For storforbrukere kan vi arrangere forretningsreiser til Iran.